A, vi igrate golf?

"A, že igraš golf?" To vprašanje sem ujel na zadnjem sestanku. In da ne bo pomote. Zelo pomembnem. Sami direktorji. In direktorica. Mednarodnega podjetja. In ona je vprašala. Je pa res, da ne mene ampak kolega zraven mene :)

Seveda sledi temu vprašanju logično nadaljevanje in sicer kdaj ga bo pričel. Ker pa je to vseeno visok nivo, se ne spodobi vprašati: "Zakaj že?" Mora biti kar logično.

Pa saj je vseeno, a odgovor mi je bil všeč. Da ga golf ne veseli. Bumbar! Kdo pa govori o tem, ali te igra veseli. Kot del sloja, ki mu vsak pripada se pač moraš tako obnašati. No ja, razen filmski igralci. Njim se ni treba. Pri njih je pravzaprav bolje, da so drugačni kot sloj, ki mu pripadajo. Ravno danes je bila objavljena novica, da Jeremy Irons raje doma kadi, kot gre na podelitev oskarjev. Faca, a ne?

Ali pa Ruby. Karima El Mahroug bolj znana kot tatica src Ruby. Vabijo jo vsepovsod, je uboga, ker ji starši niso stali ob strani in je lahko prostitutka. Kako dobro! In pride kot zvezda na dunajski operni ples.

V bistvu moraš malce izstopati, da te opazijo. In kako jaz delam na tem? Vsake toliko s čim presenetim. In to z dejanji, ki se večini zdijo tako naporna, meni pa ne. In ne igram golfa. Sem pa na dobri poti, da bom kot filmski igralci. Jih je večina vsaj parkrat poročena :)

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vse to se je dogajalo. Tudi Meni.

Pokvarjen želodec

Incest je igra za vso družino