Obožujem junake

Spiderman, Batman, Cat woman, Kapitan Amerika, Iron man, Neverjetni. Popaj, Zagor, Chuck Norris, John Wayne, James Bond, Johnn English, Lara Croft, Ledeni, Super fant, Xena, Lucy.

Res jih. Vedno urejeni, frizura kot iz škatlice, srajca še ne gleda izpod pasu, kravata lepo zavezana, in polni energije. Energije. Batman je sicer bil v drugem ali ne vem katerem delu malce utrujen, sicer pa vsi fit in polni energije. Fak! A, so na tripu? Športniki morajo čez dopinško kontrolo, za njih pa nisem prepričan ali velja enako. Zakaj nas silijo s takšnimi idoli? Moramo res že vsi vse delati in se z vsem ukvarjati?

Ljudnje delamo marsikaj. Službujemo, ustvarjamo dom, potujemo, kajtamo, skačemo s padalom, hodimi v hribe, motoriramo, vzgajamo, tečemo. Še bi lahko našteval. A nas vse to res veseli? Se nam kam mudi? Moramo res vse poizkusiti? Kaj pa, če bi šlo bolj počasi? Verjamem, da jih veliko to veseli.

Mene veseli, da uživam, da sem zadovoljen z dogodki, ker dogodki sestavljajo življenje. Ne vem, če je ali bo ravno zgodba, dogodki pa so vendarle.

Utrujen sem. Utrujen v trenutnem službovanju. In izstopil bom iz tega vlaka, ko bom imel energijo za to.

Res občudujem vse junake!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vse to se je dogajalo. Tudi Meni.

Pokvarjen želodec

Incest je igra za vso družino