Pop!

Hm. Tole čutim in delam:

.

Sem, ja! Že eno leto mislim, da ne. Saj nisem nikoli nehal. In še vedno znam "noter stopit". Samo stopiti moraš in si že. Noro!

Še dobro, da imam dva. Čarunalnika namreč. Na PCu jutuba in reminder za webinar, ki se začne čez ... 7 minut. 7 minut!! A, ni problema. Na "obgrizenem" pa pišem. Čutim. Ja, na en webinar čakam. Služba. "Comparing the TCO of Physical, VDI, Cloud-hosted Desktops". Jp! Blazno zanimivo. Pa prav hecno je, ker se "pogovarjamo" ali chat-amo preko cele kugle. V Ameriki ob 3 popoldne, jaz zvečer, Japonci pa itak bolj zgodaj vstajajo, da vse podelajo.

No, pa da se vrnem. Kaj imata skupnega zgornja videa? Res, to te sprašujem! Glede na to, da sem jaz rad pameten, bom kar nadaljeval. Na videu jih je več. Ljudi. Sodelujejo. Imajo pevca. Luči, oder in Ljudi. Občinstvo. Lepo. In oba pevca imam rad! In basista! Pa bobnarja! A, jih vidiš?! Kako Uživajo! Nejc je rekel, da so kot da bi "oni" prišli na koncert. Igralci poslušat njih same. Noro. Ona tako "moška ženska", gibčna, trenirana a nič ženstvena. Ima pa energijo. Se trosi okoli. Četudi bi ji lahko zmanjkalo sape pri petju, gre do konca. Še gre! Glej, kako uživa z bobnarjem! Kako pleše na njegove ritme! Glej vsaj petkrat. Ni klicaja. Ampak res. Vsaj petkrat čez cel ekran. Jaz doma na TV.

Webinar...

Malo je dolgčas...

Mnogo dolgčas!

Bom prvič kar download-ov predstavitev. Če, itak ne morem slediti! Drugače me pa te zadeve zanimajo. Uživam v tem. Kdaj si nazadnje prebral doma, nekaj kar je v zvezi s službo? Če to ne počneš, potem ti delo ni tak všeč. Ok. Whatever. No on, David v Depeših. Je pa tak dober tip! Tako dober! In to mi je fajn. Fajn je bilo še, ker sem bil tam. V Berlinu. Na olimpijskem stadionu. Noro! Kakšno energijo pa ima On! Noro. Poglej, kako valovi občinstvo ob njegovem valovanju! Res lepo.

No to je to. O tem.

Drgače pa sem mal sam. Sem predlagal obema ljubicama, da gresta malo ven. Pa sta šle. Prva, se je kar uspešno opirala, moram priznati. Sem kar mal švicnu. Res spotil. Pol ure pripravljaš teren, se pripraviš... in ne vžge. Dobesedno. Hja. Ta druga, ta ni bila problematična. Pravzaprav je kar sama povedala, da potrebuje avto. Prva pa, moram priznati, njej pa ni bilo za oditi. Pa sem jo priklopil na elektriko in ji "dopovedal", da bo vse ok. Čez pol ure je bila druga stuširana, obrita, namazana in skoraj pripravljena na odhod. In grem nazaj do prve in brez opreme poskusim. Vžge. BMW. Noro, kaj delajo v Berlinu! In dedci jo kličemo RT-jka, GS-ka, CS-ka. Ženske pa BMW-ja kličejo po moško. Moški spol. Ker jim to ni pomembno. A ne, da se dober sliši? Brunda RT-jka, kot spomladi zbujeni medved. Malce nejevoljen, ker ga predramiš, a hkrati vesel, da se bodo spet končno pričele nove dogodivščine. Noro. In potem po obleko, dokumente ter čelado in prva že gre. Od doma. Zaenkrat začasno. Na servis jo peljem. A, ko pridem domov mi je garaža kar malo osamljena. Ni "ta velikega" BMWja. No ja, saj sem šel priklopit napajanje na "ta malega". A on je itak zapredel, ko sem ga prvič zagnal. Brez težav. Se vidi, da je "mlajši". Ne potrebuje toliko spanja. Na hodniku, pred vhodom pa samo sveže nanešen parfum. Od druge.



Kakorkoli. Jp, Brat. Dober Pop! Hvala.

Gledam ...

.

Danes te prvič tikam. Pa ni tak fajn. Ker ne pišem tebi. Nikomur. In lahko vsem. Vsem, ki jih zanima. Tebi pa ne morem. Ne tako. Včasih, sem rad pisal pisma. Ja. Veliko sem jih napisal. In človek kar pade noter. Hmm. Zato ne zameri, ampak bom rajši na vikanju. Toliko o tem.

Ne kaj delam! Ne, ni to pravo vprašanje. Ampak kam grem! Sem res tak egoist? Ne, sej ravno to je! Jst mam kr vse rad. Za popizdit! Pa, saj to ni nič slabo. Samo včasih naporno. To smo pa po moje res ribe. Ribe po horoskopu. Pa nisem velikokrat v življenju pogledal, kaj zares pišejo. Pa vem, kaj bi moralo pisati. Jp. Hmm. Življenje je res tako lepo. Zanimivo. In mimogrede, ljudje ki tega ne vidijo, so slepi. Malo mrtvi, a ne?

Tole je tudi bilo Tam. V Berlinu.


A, vidite to? Ne? Dober glejte. Kaj se dogaja z njimi. Vsemi. Tisti, ki to ne čuti ni malo mrtev. Zelo mrtev! Mrtev.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vse to se je dogajalo. Tudi Meni.

Pokvarjen želodec

Incest je igra za vso družino